Beste EHON-lid,
Het is de afgelopen maanden wat stil geweest rond EHON, maar dat wil niet zeggen dat er niets is gebeurd. Achter de schermen is hard gewerkt aan de nieuwe website van EHON en met trots willen we deze nu aan je presenteren. De website is mooier, overzichtelijker en biedt meer informatie.
Om alle mogelijkheden van de nieuwe website te benutten is het belangrijk dat je je via deze site nogmaals aanmeldt als lid van EHON.  Bij aanmelding kies je namelijk zelf een (nieuw) wachtwoord en heb je ook meteen de mogelijkheid om de actuele gegevens in te vullen. Ook kun je aangeven of je op de (alleen voor leden zichtbare) EHON-ledenlijst vermeld wilt worden en in welke onderwerpen je bijzondere interesse hebt. Stel het niet uit , en meld je nu meteen opnieuw aan als EHON-lid op de volgende pagina: http://www.ehon.nl/aanmelden-als-lid/
Op de vernieuwde EHON-website vind je onder andere informatie over nieuwe ontwikkelingen, activiteiten en werkgroepen. De redactie onder leiding van Renate Klaassen is bezig om de inhoud van de verschillende pagina’s helemaal up to date te brengen en nieuwe pagina’s en informatie toe te voegen.
Op de pagina publicaties (http://www.ehon.nl/publicaties/ )vind je informatie over het tijdschrift Onderzoek van Onderwijs (OvO) en de Hoger OnderwijsReeks (HOR). Op dit moment wordt gewerkt aan het digitaliseren van de eerdere OvO-jaargangen, dus binnenkort krijg je via de EHON-webiste rechtstreeks toegang tot alle publicaties die eerder in OvO zijn verschenen.
In de maand mei wordt een EHON-studiemiddag gehouden. Meer informatie hierover ontvang je binnenkort via de elektronische nieuwsbrief en op de website.
Heb je zelf nieuws of interessante informatie, deel het dan met andere leden via de EHON-website.
Vragen en opmerkingen kun je sturen naar info@ehon.nl
Vriendelijke groeten,
Het bestuur

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Plaats een reactie

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Meer lezen