EHON Lezing en jaarvergadering – 18 mei 2022, Utrecht

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

EHON Lezing en jaarvergadering – 18 mei 2022, Utrecht

mei 18, 2022 @ 15:00 - 17:00

18 mei 2022 vindt de jaarvergadering van EHON plaats, van 15 tot 17 in Utrecht (locatie volgt).

We hebben onderwijspsycholoog Rob Martens bereid gevonden voor een lezing. Rob Martens is hoogleraar aan de faculteit onderwijswetenschappen van de OU. Zijn specialismen zijn onderwijsvernieuwing en motivatieprocessen.

Na werk en promotie aan de OU, was hij vanaf 2004 als hoofddocent onderwijsstudies verbonden aan de Universiteit Leiden. In 2007 werd hij benoemd tot bijzonder hoogleraar op de Veringa leerstoel ‘multimediale educatie’ (Teleac/NTR). Hij is medeoprichter van de EAPRIL (European Association for Practitioner Research on Improving Learning). In 2009 werd hij hoogleraar/(wetenschappelijk) directeur van het Wetenschappelijk Centrum Leraren Onderzoek (LOOK) van de OU, waarin een vraaggestuurde vorm van onderwijswetenschap werd ontwikkeld. Verder verkreeg hij in 2012 de honoraire Francqui leerstoel bij de Katholieke Universiteit Leuven. Hij is, in deeltijd, werkzaam geweest als wetenschappelijk directeur van het ecbo en van NIVOZ. Tot slot schrijft hij in zijn vrije tijd boeken over spel en motivatie (‘we moeten spelen’ en ‘leerlingen intrinsiek motiveren’).

Gegevens

Datum:
mei 18, 2022
Tijd:
15:00 - 17:00
Site:
http://ehon.nl/uitnodiging-voor-de-ehon-lezing-en-jaarvergadering-18-mei/

Organisator

EHON
E-mail
info@ehon.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Utrecht
Utrecht, Nederland + Google Maps

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Meer lezen