EHON Lezing en Jaarvergadering

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

EHON Lezing en Jaarvergadering

juni 12, 2019 @ 14:00 - 16:30

Bestaan de 21e-eeuwse vaardigheden?

Moet je 10.000 uur oefenen voordat je een expert bent?

Bestaan 65% van de banen die onze kinderen gaan doen nog niet?

 

Op donderdag 21 juni 2019 kun je antwoord krijgen op deze vragen. Dan vindt namelijk de EHON-lezing plaats. Dit keer hebben we Dr. Casper Hulshof van de Universiteit Utrecht uitgenodigd om de lezing te verzorgen.

 

Casper Hulshof is docent onderwijswetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Hij onderwijst onder andere de vakken onderwijspsychologie, assessment, wetenschapsfilosofie en de geschiedenis van het onderwijs. Samen met de Vlaamse pedagoog Pedro de Bruyckere en onderwijswetenschapper Paul Kirschner heeft hij het boek Urban myths about learning and education geschreven. Dit jaar is hun nieuwste boek Juffen zijn toffer dan meesters uitgekomen. Tijdens deze lezing zal Casper verschillende onderwijsmythes behandelen en wellicht ontkrachten.

 

Iedereen die aanwezig is bij de lezing en jaarvergadering ontvangt een gratis exemplaar van het boek Juffen zijn toffer dan meesters. 

 

Terugblik op 2018 en op naar 2024

Voor de lezing zal de jaarlijkse ledenvergadering plaatsvinden. Tijdens deze vergadering zullen we terugkijken op 2018 en daarnaast ook vooruitkijken. Wat willen jullie dat het EHON in de toekomst gaat ondernemen? Meer lezingen, meer netwerkmogelijkheden, meer werkgroepen? Het is allemaal mogelijk. Maar om te bepalen wat we de komende jaren gaan doen hebben we jouw input nodig.

 

De middag wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

 

Datum: 21 juni 2019

Locatie: Janskerkhof 2-3, Utrecht (op loopafstand van Utrecht Centraal)

Tijd: 14.00 tot 17.00 uur.

Opgeven: stuur een mailtje naar info@ehon.nl of klik op onderstaande knop.

Gegevens

Datum:
juni 12, 2019
Tijd:
14:00 - 16:30
Evenement Categorie:

Organisator

EHON
E-mail
info@ehon.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

janskerkhof 2-3, utrecht
Janskerkhof 2-3
Utrecht, Nederland
+ Google Maps

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Meer lezen