Activiteiten

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SURF onderwijsdagen

november 5, 2019 - november 6, 2019

Wil jij onderwijs en ICT met elkaar verbinden? Wil je weten hoe ICT onderwijs effectiever, efficiënter, flexibeler en/of aantrekkelijker kan maken? Ben je bestuurder, ICT&O-medewerker, IT-manager, programmamanager onderwijsinnovatie, onderwijsmanager of docent in het mbo, hbo en wo? Dan mag je de SURF Onderwijsdagen 2019 niet missen!

Motor voor versnelling

De titel van de SURF Onderwijsdagen 2019 is ‘motor voor versnelling’. We informeren je over de laatste trends en actuele vraagstukken, brengen je in contact met andere onderwijsvernieuwers én we activeren je om samen onderwijsinnovatie te versnellen.

Organisatie

De organisatie van de SURF Onderwijsdagen is in handen van SURF. We zijn de ICT-samenwerkingsorganisatie van het Nederlandse onderwijs en onderzoek. In die rol brengen we ICT-professionals uit het middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs samen, binnen netwerken en samenwerkingsprojecten voor kennisdeling rond ICT-innovatie.

Gegevens

Begin:
november 5, 2019
Einde:
november 6, 2019
Evenement Categorie:
Site:
https://www.surf.nl/agenda/surf-onderwijsdagen-2019-voor-het-mbo-hbo-en-wo

Locatie

1931 Den Bosch
Oude Engelenseweg 1
Den Bosch, 5222 AA
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Meer lezen