Onderzoek van Onderwijs

Onderzoek van Onderwijs

Het tijdschrift is gericht op het hoger onderwijs en biedt relevante artikelen op het gebied van onderwijskundig onderzoek, onderwijsvernieuwingsprojecten, onderwijsbeleid en onderwijsinnovatie. Het is een platform van docenten, onderwijsontwikkelaars en onderwijsadviseurs voor vernieuwing van het hoger onderwijs en delen met anderen.

De redactie

Het tijdschrift is gericht op het hoger onderwijs en biedt relevante artikelen op het gebied van onderwijskundig onderzoek, onderwijsvernieuwingsprojecten, onderwijsbeleid en onderwijsinnovatie.

voor auteurs

De totale omvang van een artikel is vier pagina’s in druk, inclusief noten, literatuuroverzicht, figuren, tabellen, lead en vermelding achtergrond van de auteur(s). Dit komt, exclusief figuren en tabellen, neer op maximaal 3600 woorden.

Archief

Op de website van Van Gorcum (de uitgever van het OvO tijdschrift) kun je de oude edities vanaf 2011 downloaden. En natuurlijk kun je ook de meest recente edities vinden. Bekijk hoe je dit kunt doen op deze pagina. 

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Meer lezen