Positie en functies van (levendige) opleidingscommissies

Woensdag 2 december zijn  Carlien Geelkerken, hoofd van de afdeling onderwijs, en een student adviseur van het bestuur van de Tilburg Law School te gast bij de Werkgroep Kwaliteitszorg en Accreditatie (KwaAcc). Zij delen ervaringen met ons over het ondersteunen en deel uitmaken van goed functionerende opleidingscommissies.
De centrale vraag is:
Hoe zijn opleidingscommissies op verschillende niveaus in de organisatie te faciliteren en stimuleren zodat ze in positie zijn om waardevolle adviezen te geven waar iets mee gebeurt?
Achterliggende aandachtspunten zijn formele taken, bestuurlijke inbedding, constructieve samenwerking tussen docenten en studenten, pro-actieve bijdrage aan de kwaliteit van opleidingen en de rol bij accreditaties. Deze punten worden besproken met praktische inbreng van de deelnemers en aan de hand van concrete voorbeelden.
De bijeenkomst vindt plaats in Utrecht en start om 13.30. Aanmelden kan tot uiterlijk 15 november bij Hélène Bartelds (bartelds@abd.eur.nl) of Johanneke Braaksma (j.braaksma@oo.ru.nl). Zij kunnen ook nadere informatie geven over de bijeenkomst.
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Plaats een reactie

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Meer lezen