Ervaren onderwijsadviseur (0,8 fte)

Radboud Services/afdeling Onderwijsondersteuning
Maximum salaris: € 4.691,- bruto/maand
Vacaturenummer: 690.11.17
Reageer uiterlijk op: 22-05-2017

Werkzaamheden

Wegens het vertrek van een collega zoeken we een ervaren onderwijsadviseur. U bent bekend met het accreditatiestelsel (NVAO) en adviseert opleidingen in mogelijke verbeteringen in het curriculum.

Werkomgeving

U wordt ondergebracht bij de afdeling Onderwijsondersteuning, een onderdeel van Strategie Onderwijs & Onderzoek (SOO). De afdeling ondersteunt bachelor- en masteropleidingen aan de Radboud Universiteit in het verbeteren en aanpassen van hun onderwijs en bij aanvragen voor (her)accreditatie. Verder verzorgt de afdeling trainingen en coaching aan docenten, onder andere in het kader van BKO. De afdeling verzorgt onderwijsevaluaties en toetsafnames voor faculteiten. Ook beheert de afdeling digitale systemen ten behoeve van het onderwijs, zoals de digitale leeromgeving, roostering en weblectures.

Wij verwachten

 • u adviseert effectief en efficiënt en heeft enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie in het hoger onderwijs;
 • u heeft een afgeronde academische opleiding (wo-master), bij voorkeur op het gebied van onderwijskunde;
 • u beschikt over goede Nederlandse en Engelse taalvaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling;
 • u bent bekend met nieuwe ontwikkelingen in het hoger onderwijs, bij voorkeur ook met toepassingen van nieuwe onderwijstechnologieën;
 • u kunt zowel zelfstandig als in teamverband snel en onder tijdsdruk aan verschillende projecten tegelijk werken;
 • uw ontwikkeling staat niet stil en u blijft uzelf regelmatig professionaliseren;
 • bij voorkeur heeft u kennis van en ervaring met ICT in onderwijs en/of het trainen en coachen van universitaire docenten en promovendi.

Wij bieden

 • aanstelling: 0,8 fte;
 • maximum salaris per maand € 4.691,- bruto op basis van een 38 urige werkweek (salarisschaal 11);
 • het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8.3% eindejaarsuitkering;
 • contractduur: 1 jaar;
 • het UFO functieprofiel Medewerker Onderwijsontwikkeling niveau 2 is op deze functie van toepassing (kernactiviteiten uit het UFO-profiel: onderwijsontwikkeling, advisering, deskundigheidsprogramma’s, kwaliteitsbewaking, projecten en coaching).

Benieuwd naar de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden?

Overige informatie

Deze vacature heeft eerder opengestaan in februari 2017. Kandidaten die toen hebben gesolliciteerd wordt verzocht niet opnieuw te reageren.

Meer weten?

Meer over: Onderwijsondersteuning
Meer over de inhoud van de vacature:
Dr. N.P. (Noël) Vergunst, afdelingshoofd Onderwijsondersteuning
Telefoon: 024 3613042, 06 15002866
E-mail: n.vergunst@oo.ru.nl

Interesse?

Ga naar de website van de Radboud Universiteit om te solliciteren.

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gespreksronden: een korte kennismaking in de eerste ronde en een casus in de tweede ronde. De gesprekken zijn gepland op woensdag 31 mei (1e ronde) en vrijdag 9 juni (2e ronde).

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Plaats een reactie

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Meer lezen