VSNU-onderwijsfestival 13 oktober 2016

Logo-VSNU-OnderwijsfestivalDe VSNU organiseert een groot onderwijsfestival waarin we u een overzicht bieden van de ontwikkelingen in het universitaire onderwijs. De doelgroep bestaat uit docenten, studenten, onderwijs- en opleidingsdirecteuren, beleidsmedewerkers, politici en andere externe stakeholders.
Het programma is opgebouwd uit workshops en debatten rondom de volgende drie thema’s:

  1. Studieloopbaan en employability

Workshops over preuniversity colleges, matching, studiebegeleiding, career offices en onderwijs in verbinding met samenleving en bedrijfsleven.

  1. De universitair docent

Workshops over de positie van onderwijs in de academische carrière, docentprofessionalisering, training van junior docenten en het hoe en waarom van teaching communities.

  1. Innovatie en internationalisering

Workshops over blended learning, MOOCs en SPOCs, innovatief honoursonderwijs, introductie van nieuwe onderwijsmodellen, co-creatie bij onderwijsvernieuwing, serious gaming, en international classrooms.

programma

09.30 uur Inloop
10.00 uur Opening met Karl Dittrich (voorzitter VSNU), minister Bussemaker en Meindert Flikkema (docent van het jaar VU).
11.00 uur Pauze
11.15 uur 1e Ronde workshops
12.15 uur Lunch
13.00 uur 2e Ronde workshops
14.00 uur Pauze/wissel
14.15 uur 3e Ronde workshops
15.15 uur Plenaire afsluiting
15.30 uur Pauze/wissel
16.30 uur Borrel

Begin september ontvangt u nadere informatie over de workshops, waarbij u ook gevraagd zal worden een keuze te maken.
U kunt zich nu aanmelden.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Plaats een reactie

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Meer lezen