3 nieuwe EHON-bestuursleden stellen zich voor

Afgelopen jaar heeft het EHON-bestuur een oproep gedaan voor versterking van het bestuur. Daar hebben maar liefst 3 EHON-leden gehoor aan gegeven. We zijn heel blij dat het bestuur versterkt is. De drie nieuwe leden zijn officieel aspirant-bestuursleden totdat ze benoemd worden op de jaarvergadering (later dit jaar). Hieronder stellen de drie leden zich aan jullie voor (in willekeurige volgorde):

Marloes Menten (Maastricht University

Als aspirant bestuurslid voor het EHON ben ik geïnteresseerd in het versterken van het netwerk van experts uit het hoger onderwijs. Als Director van de Learning Academy bij de School of Business and Economics en educational developer en teacher trainer bij Maastricht University, heb ik ruime ervaring in onder andere het coördineren van educatieve projecten en het ondersteunen van docenten bij hun professionalisering. Ik ben ervan overtuigd dat mijn ervaring kan helpen bij het bijdragen aan de koers van het EHON en het ontwikkelen van docentopleiders in het hoger onderwijs. Ik wil graag mijn kennis en vaardigheden inzetten om mee te denken en mee te beslissen over de activiteiten die worden georganiseerd voor de leden van het EHON. Ik zie het als een uitdaging om deze rol te vervullen en kijk ernaar uit om het bestuur te versterken.


Maaike Engels (Rijksuniversiteit Groningen)

Mijn naam is Maaike Engels en ik werk als onderwijskundig adviseur en trainer bij de Rijksuniversiteit Groningen. Met mijn wetenschappelijke achtergrond hoop ik een brug te slaan tussen onderwijskundig onderzoek en de onderwijspraktijk in het hoger onderwijs. Ik word enthousiast van het uitwisselen van ervaringen en deskundigheid met als uiteindelijk doel samen de kwaliteit van het hoger onderwijs te verbeteren. Mijn motto is dan ook: “Bij elkaar komen is een begin, bij elkaar blijven is een verbetering, met elkaar samenwerken is een succes” (Henry Ford).


Natascha Rakic (Metis Onderwijsadvies)

Ik ben Natascha Rakic, onderwijskundig adviseur en assessor in het hoger onderwijs. Momenteel ben ik betrokken bij een project aan de UvA waar ik met collega’s van centraal Teaching and Learning center werk aan het optimaliseren van de BKO-procedure. In het kader van dit project heb ik in november jl. op de SOP- eendaagse, een workshop verzorgd met als thema “De visie op en de rol van een BKO-assessor”. Deze workshop leverde waardevolle informatie en uitwisseling tussen verschillende universiteiten, wat mij erg enthousiast maakte om meer te willen doen binnen deze vereniging.

Binnen EHON zie ik mijn bijdrage vooral in het organiseren van activiteiten en het verbinden van ideeën om tot gezamenlijke uitwerkingen, producten en visualisaties te komen. Als aspirant bestuurslid denk ik met andere leden mee over de koers van EHON en kijk er naar uit om binnen dit expertisenetwerk in verschillende werkgroepen en programma’s gezamenlijk aan onderwijskwaliteit te werken.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Meer lezen