Aankondiging SOP 1-daagse

Beste allen,

Donderdag 27 januari van 9.30 tot 16.15 zijn jullie van harte welkom op de SOP-eendaagse bij de Vrije Universiteit Amsterdam.

Thema van de dag: Inclusief Opleiden

Inclusief onderwijs blijft een belangrijk thema binnen het hoger onderwijs. Lesactiviteiten binnen een online of hybride omgeving maken soms pijnlijk duidelijk dat de leeromgeving door studenten nog niet altijd als veilig wordt ervaren. Dit is vooral het geval voor studenten met een minderheidsperspectief, terwijl juist de diversiteit in perspectieven het onderwijs kan verrijken. Hoe zorgen we ervoor dat we die perspectieven op tafel krijgen? Hoe geven we docenten daar handvatten voor? Wat doen we als het ingewikkeld wordt?

Wil je een workshop geven binnen dit thema?
Wat werkt er bij jullie? Hoe besteden jullie aandacht aan dit thema? We nodigen je van harte uit om een workshop te geven.

Aanmelden 
Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 1 oktober via de volgende link of onderstaande knop. Hier kun je ook aangeven of je graag een workshop wilt geven. Wij nemen dan contact op.

Hartelijke groet,

Team LEARN!Academy

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Meer lezen