EHON invites Educational Giants: L. Dee. Fink

Dr. L. Dee Fink on: 5 High Impact Teaching Practices for University – Online workshop op 14 oktober 2021

Het EHON organiseert in het komende jaar een serie lezingen en workshops onder de noemer:  ‘EHON invites Educational Giants’. Daarin nodigen we Internationaal bekende grootheden op ons vakgebied uit om een lezing of een workshop te verzorgen. De eerste gast is Dr. L. Dee Fink. Hij verzorgt een online workshop met als titel: ‘5 High Impact Teaching Practices for University’. 

Dr L. Dee Fink is auteur van ‘Creating Significant Learning Experiences’ (Jossey-Bass, geactualiseerde editie, 2013). Hij was als directeur-oprichter 26 jaar verbonden aan het Instructional Development Program aan de Universiteit van Oklahoma. Ook was hij voorzitter van het POD Network, de belangrijkste beroepsvereniging voor onderwijsontwikkelaars in de Verenigde Staten. Verder gaf hij in de afgelopen 10 jaar advies aan meer dan 200 hogescholen en universiteiten in de VS en 16 andere landen (zie voor meer informatie: http://www.designlearning.org/).

Over deze workshop zegt hij het volgende: “In de afgelopen twee decennia zijn talrijke nieuwe en goede ideeën over leren en onderwijzen ontwikkeld. Maar ze zijn niet allemaal even krachtig. Een aantal heeft de potentie om een grote transformatie teweeg te brengen, met als gevolg grote betrokkenheid en een betere kwaliteit van het leren van studenten. In deze presentatie beschrijft ik vijf ‘Teaching Practices’ die, naar mijn mening, deze kracht hebben”. Na zijn toelichting gaan we aan de slag met de vertaling van de practices naar onze eigen academische praktijk.

Praktische informatie

Datum
Donderdag 14 oktober 2021 van 20.00 tot 21.30.

Taal
Engels

Kosten
Gratis voor EHON-leden
25 euro voor niet-leden
10 euro voor studenten

Locatie
Online. Je ontvangt de deelnamelink via e-mail.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Meer lezen