Beste EHON collega,
Recentelijk is de EHON programmaraad in het leven geroepen. Deze heeft zich als doel gesteld om de banden binnen het EHON te intensiveren en om (zo) meer gebruik te kunnen maken van de veelheid aan expertise en ervaring binnen ons netwerk is.
Middels oa. interessante lezingen en  intercollegiale uitwisseling wil de programmaraad werken een steviger EHON community.
De raad bestaat uit: Alice van de Vooren (RISBO/EUR), Elke Klunder (RUG), Marije Hahnen (UT).
Ons eerste idee is om een keer of 4 per jaar iets gezamenlijks binnen EHON te organiseren; een gastspreker/expert uitnodigen, het organiseren van collegiale uitwisseling op actuele thema’s, een studiebezoek, etc.
Voordat wij echter in het wilde weg starten met allerlei goedbedoelde initiatieven, vinden we het van belang om eerst onder de doelgroep te inventariseren waar de behoefte eigenlijk ligt, en wat werkbare vormen zouden kunnen zijn.
Daarom vragen wij jullie om bijgaande vragenlijst in te vullen via:
https://goo.gl/forms/j59pNROZutaeGJAc2
 
Met vriendelijke groet,
Alice van de Vooren
Marije Hahnen
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Plaats een reactie

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Meer lezen