Geef je op: EHON 10 jaar met Joseph Kessels

Op donderdagmiddag 20 februari vieren we dat het EHON 10 jaar bestaat. Er wordt een afwisselend programma voorbereid. Een onderdeel daarvan is dat we Joseph Kessels als keynote hebben uitgenodigd. De middag zal afgesloten worden met een gezellige borrel.

LET OP: er is slecht een beperkt aantal plekken beschikbaar. Geef je nu op (onderaan deze pagina).

De nog te verschijnen Strategische Agenda Hoger Onderwijs (OCW, december 2019) en de publicatie Ruimte voor ieders talent (VSNU, november 2019) geven nieuwe impulsen aan het doceren in het Hoger Onderwijs. Ze bieden uitdagende vergezichten en hebben consequenties voor de vormgeving van het onderwijs, het doceren en natuurlijk ook het leren van studenten. Welke betekenis kunnen deze beleidsstukken hebben voor de toekomstige bekwaamheden van docenten in het Hoger Onderwijs? En, wat betekent dit voor onze dienstverlening als onderwijsondersteuners?

Wie kan het EHON beter uitnodigen voor een reflectie hierop dan Professor dr. Joseph Kessels? Hij verkent met ons belangrijke idee├źn over het motiveren/ involveren van studenten, de verwevenheid van onderwijs en onderzoek en de gevolgen voor onderwijsadviseurs en trainers in het Hoger Onderwijs.

Joseph Kessels is hoogleraar-emeritus Human Resource Development, en tot voor kort verbonden aan de Universiteit Twente (2000-2016). Een aantal jaren vervulde hij de functie van Dean van TSM Business School. In de periode 1995 – 2000 werkte hij aan een vergelijkbare leeropdracht aan de Universiteit Leiden. Vanaf 2011 is hij ook als hoogleraar Opleidingskundig Leiderschap verbonden aan de Open Universiteit NL en werkzaam bij het Welten Instituut in het aandachtsgebied Doceren en Docentprofessionalisering.

Praktische informatie

Datum
Donderdag 20 februari 2020

Programma
13.00 uur – Inloop
13.30 uur – Start programma
17.00 uur – Borrel

Locatie
Ergens in Utrecht (de exacte locatie wordt later bekend gemaakt)

Let op: er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Geef je snel op!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Meer lezen