Jaarvergadering 2018 + Lezing van Harrold Bekkering

Beste EHON leden,
Op woensdag 18 april vindt de EHON jaarvergadering plaats, met daarop volgend een lezing van Harrold Bekkering. Tijdens de vergadering zullen we terugblikken op het afgelopen jaar, de financiƫn van de EHON bekijken en vooruitblikken op wat er de komende jaren gaat komen. De vergadering vindt plaats op de Radboud Universiteit (Erasmusplein 1, Nijmegen) en start om 14 uur. De agenda voor de jaarvergadering en de notulen van vorige jaarvergadering zijn te vinden op het afgeschermde ledendeel van deze website.
Na de jaarvergadering zal Harrold Bekkering een lezing verzorgen. Bekkering is hoogleraar Cognitieve Psychologie aan de Radboud Universiteit en heeft samen met Jurjen van der Helden het boek De lerende mens geschreven. In zijn lezing gaat Bekkering in op wat we weten van hoe het brein werkt en hoe dit van invloed is op het leren van de mens. Hij gaat ook in welke implicaties dat kan hebben voor het inrichten van het onderwijs.
Tot slot zullen wij deze middag afsluiten met een borrel. Komt allen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Plaats een reactie

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Meer lezen