Karin Smit, het nieuwe EHON bestuurslid stelt zich voor

Geachte leden van EHON, beste allen,
Sinds kort maak ik deel uit van het EHON bestuur. Waarom? Omdat EHON een belangrijke club is als je je bezig houdt met verbetering en vernieuwing van het onderwijs in het HBO en WO. In mei 2018 verscheen de BKO peerreview van de VSNU waar veel leden van de EHON aan hebben gewerkt;  de SOP bijeenkomst leverde weer  inspirerende inzichten, nieuwe werkvormen en nieuwe contacten op, OvO lag weer op de mat en 2019 wordt ingeluid met een lezing die de moeite waard zal zijn.
Ik verheug me er op om samen jullie, en met de andere bestuursleden Jaap Mulder en  Wiebe Dijkstra, deze en vele andere activiteiten voort te zetten!
Mijn naam is Karin Smit. Ik ben onderwijskundige en werkzaam als trainer en adviseur bij Onderwijsadvies en Training aan de UU.  Ik geef onder andere BKO trainingen, en tutoren-  en intervisietrainingen in het hoger onderwijs.
Ik hoop jullie te ontmoeten in 2019, bij de lezing of in België!!
Karin Smit
k.smit@uu.nl

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Plaats een reactie

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Meer lezen