Programma van de SOP-1 daagse bekend! Opgeven kan nog tot 1 november!

Tijd programma: 10.00 – 17.00 uur
Inloop vanaf 9.45. Afsluiting en borrel om 16.00 uur.
Adres: Wageningen Campus, gebouw GAIA, Droevendaalsesteeg 3, 6708 PB Wageningen (Google Maps)
Contact: Marijke Suselbeek, office.esc@wur.nl, 0317 483 616 (ma, di, wo)

Het thema van deze dag:

Docentprofessionalisering d.m.v. werkplekleren. In Wageningen willen we de werkpraktijk van de docenten een centralere rol geven in onze professionaliseringsaciviteiten. We denken dan aan professionalisering door: docentcommunities/leergemeenschappen, video interactiebegeleiding, observaties en feedback, reflectiesessies, begeleiding van elkaar, integratie van onderwijsontwikkeling met professionalisering, samen werken aan betekenisvolle leertaken, Lesson Study, coaching en feedback van experts op basis van observaties, integreren van bestaande taken in een professionaliseringstraject, enzovoorts.
Meld je aan via Aanmeldingsformulier SOP eendaagse 15 november 2018. Aanmelden kan tot 1 november.

Het globale programma:

Ochtend:       Wereldcafé
In een cafésetting met verschillende tafels gaan we onze collectieve intelligentie bewust inschakelen, door levendige dialogen te voeren over specifieke onderwerpen met betrekking tot het thema “docentprofessionalisering d.m.v. werkplekleren”. Deze onderwerpen komen voort uit de vragen die worden gesteld via het aanmeldingsformulier.
Lunch
Middag:         Bestuur SOP
Rondleiding WUR-specials
Workshops over lifelonglearning (UT), peer-collegeobservatie (UvA) en werkplekleren op afstand (OU)
Afsluiting met borrel

N.B. De SOP eendaagse is een activiteit van Het Expertisenetwerk Hoger Onderwijs (EHON). Deelname voor EHON-leden is gratis. De kosten voor niet-EHON leden is €50. (Je bent al lid van het EHON voor €80, opgeven voor lidmaatschap kan via www.ehon.nl of ledenadministratie@ehon.nl)

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Plaats een reactie

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Meer lezen