STUKO moves forward! – Update

Het volledige programma van het 2e StuKO-symposium is bekend! Begeleid of train je Students as Teachers? Ben je zelf een student die onderwijs verzorgt voor medestudenten? Maak je beleid voor Students as Teachers? Kom dan naar het StuKO-symposium op 11 april 2024 te Groningen! Schrijf je hier in, deelname is kosteloos.  


Ken je iemand die werkt als Students as Teacher (SAT), met SATs of die geïnteresseerd is in het StuKO-project? Stuur deze uitnodiging dan vooral door!


Waarom zien we je graag op 11 april? 

Met dit 2e symposium, StuKO moves forward, willen we delen, vooruitkijken en meer mensen verwelkomen. Wat delen we? Kennis die we hebben verzameld, producten die we hebben ontwikkeld en het netwerk dat we hebben opgebouwd rondom Students as Teachers (SATs). Aan het eind van de dag weet je:


  1. Waarom machtsverhoudingen en emoties een belangrijke rol spelen bij de samenwerking tussen SATs en docenten/ coördinatoren
  2. Welke inspirerende ideeën en ervaringen de kwaliteit van onderwijs door SATs kunnen verhogen;
  3. Hoe we de inzet van SATs erkennen en waarderen.

Ben je een student as teacher, trainer, docent, coördinator, begeleider, beleidsmaker of een geïnteresseerde die te maken heeft met student-docenten, dan ben je van harte welkom!

Er is tijdens de dag volop gelegenheid om elkaar te spreken en ideeën uit te wisselen. Er is een uitgebreide lunch en we sluiten af met een borrel.


Keynote Ruth Healey 

De keynote wordt verzorgd door Ruth Healey. Zij is professor of Learning and Teaching in Higher Education en doet onderzoek naar students as partners and change agents. Ze bespreekt de belangrijkste overwegingen voor de samenwerking met SATs, specifiek:


  • Machtsverhoudingen en hiërarchie;
  • Emoties, attitudes en gedrag;
  • Falen en ruimte voor falen.  

Interactieve workshops 

Tijdens twee interactieve workshoprondes kun je onder andere leren van showcases, ervaren wat de kracht van rollenspellen is bij het trainen van SATs en ontdekken wat er uit de literatuur naar voren komt over het inzetten van SATs. Een beschrijving van de keynote en alle workshops vind je hier. Bij de start van het symposium zijn toegangskaartjes voor de workshops te verkrijgen.

 

Dus meld je aan en zet het symposium in je agenda!  

Wanneer: 11 april 2024, 9.30 uur (inloop) tot 16.30 uur (borrel)

Waar: Meerwold, Laan Corpus Den Hoorn 300, 9728 JT, Groningen (https://meerwold.nl/)

Aanmelden kan hier en alle informatie over het programma en de workshops vind je hier.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Meer lezen