Uitnodiging SOP 1-daagse in UTRECHT, 20 november 2019

Beste allen,

Woensdag 20 november hopen we jullie te zien op de SOP-eendaagse in Utrecht.

Thema van de dag: Onze eigen professionalisering
De docenten die we opleiden hebben te maken met ontwikkelingen als interdisciplinair onderwijs, inclusion & diversity, internatonalisering en onderzoek van de eigen onderwijspraktijk. Wat betekent dat voor ons? Hoe houden we ons zelf scherp en op de hoogte van ontwikkelingen? En hoe nemen we deze ontwikkelingen op in leergangen en verdere professionalisering van docenten?

Wil je een bijdrage leveren in kader van ‘Onze eigen professionalisering’?
Heb je ervaring met het verwerken van nieuwe onderwijsontwikkelingen in leergangen en trainingen? Heb je daar ideeën over? Zou je willen sparren met collega’s? We nodigen je van harte uit om een workshop of ander soort bijdrage te leveren aan de bijeenkomst. Mail ons uiterlijk 1 november je idee. We overleggen met je over de mogelijkheden in het programma.

Wat staat nog meer op het programma?
Naast huishoudelijke EHON-mededelingen en wellicht wat uitreikingen van certificaten en bloemen, nemen we de stand van zaken door van de NRO Call praktijkgericht onderzoek voor het hoger onderwijs. En we willen graag jullie mening horen over de toekomst van EHON; hoe zien we die toekomst en welke activiteiten willen we graag ontwikkelen? Dit zal input zijn voor het nieuw koersplan van het EHON voor de komende 4 jaar.

Aanmelden
Stuur het aanmeldingsformulier (zie bijlage) aub vóór 1 november naar onderwijsadviesentraining@uu.nl, met SOP eendaagse als onderwerp.

De eerste week van november ontvang je het definitieve programma en vragen we je de aanmelding te bevestigen.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op.
Tot 20 november in Utrecht!

Hartelijke groet, mede namens Riekje,

Karin Smit

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Meer lezen