Uitnodiging SOP 2 daagse 16 & 17 juni in Tilburg

Beste collega’s,

 Op 16 en 17 juni a.s. is het zover: de SOP-tweedaagse in Tilburg!

Wij zijn op dit moment bezig met het samenstellen van het programma. De werktitel van het thema is: onderwijsontwikkeling, op naar de toekomst! We denken hierbij aan de lessons learned tijdens de afgelopen twee jaar op het gebied van online, blended en hybrid onderwijs, maar ook aan inspirerende voorbeelden van innovatief onderwijs en aan de inzet van nieuwe toekomstbestendige werkvormen en tools.

Je kunt je nu al aanmelden voor de SOP-tweedaagse via een reply op deze mail, onder vermelding van je naam en de instelling waarvoor je werkt. We houden jullie dan op de hoogte van de vorderingen. 

Graag horen we uiterlijk 5 mei a.s. of je komt.

Jullie input bij de invulling van het programma is natuurlijk onmisbaar. Heb je mooie voorbeelden of good practices binnen het bovenstaande thema die je graag met ons deelt in een presentatie of workshop van ongeveer 40 minuten? We horen ook dit graag uiterlijk 5 mei a.s. Zo kunnen we er samen met jullie weer een inspirerende tweedaagse van maken.

We kijken er enorm naar uit om elkaar na lange tijd weer in levende lijve te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Anne-Marie van Hoof
Emilie van Hooft
Esther de Ponti

Inschrijven en contact

Graag voor 5 mei aanmelden voor de SOP 2-daagse door middel van het sturen van een email

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Meer lezen