Uitnodiging voor de EHON lezing en jaarvergadering (18 mei)

Met veel plezier kondigen we de fysieke lezing aan van Rob Martens tijdens de EHON jaarvergadering op 18 mei. De lezing gaat over spel en motivatie in het HO.

18 mei 2022 vindt de jaarvergadering van EHON plaats, van 15 tot 17 in Utrecht (locatie volgt). We hebben onderwijspsycholoog Rob Martens bereid gevonden voor een lezing. Rob Martens is hoogleraar aan de faculteit onderwijswetenschappen van de OU. Zijn specialismen zijn onderwijsvernieuwing en motivatieprocessen.

Na werk en promotie aan de OU, was hij vanaf 2004 als hoofddocent onderwijsstudies verbonden aan de Universiteit Leiden. In 2007 werd hij benoemd tot bijzonder hoogleraar op de Veringa leerstoel ‘multimediale educatie’ (Teleac/NTR). Hij is medeoprichter van de EAPRIL (European Association for Practitioner Research on Improving Learning). In 2009 werd hij hoogleraar/(wetenschappelijk) directeur van het Wetenschappelijk Centrum Leraren Onderzoek (LOOK) van de OU, waarin een vraaggestuurde vorm van onderwijswetenschap werd ontwikkeld. Verder verkreeg hij in 2012 de honoraire Francqui leerstoel bij de Katholieke Universiteit Leuven. Hij is, in deeltijd, werkzaam geweest als wetenschappelijk directeur van het ecbo en van NIVOZ. Tot slot schrijft hij in zijn vrije tijd boeken over spel en motivatie (‘we moeten spelen’ en ‘leerlingen intrinsiek motiveren’).

Terugblik op 2021

Naast de EHON lezing zullen we ook de jaarvergadering houden. Tijdens de vergadering zullen we het jaar 2021 bespreken. Het bestuur zal vertellen wat er in 2021 allemaal gedaan is en we zullen de financiële huishouding bekijken. De stukken van de vergadering worden een week van tevoren naar de deelnemers gestuurd.

Praktische info

Datum
Woensdag 18 mei 2021

Tijd
15.00 tot 17.00 uur.

Locatie
Utrecht centrum, de exacte locatie wordt nog bekend gemaakt.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Meer lezen