Uitnodiging voor de EHON lezing en jaarvergadering (7 april)

Met veel plezier kondigen we de lezing aan van Tamara van Schilt-Mol tijdens de EHON jaarvergadering op 7 april. De lezing gaat – hoe kan het ook anders- over toetsing.

Tamara van Schilt-Mol is mede-auteur van het boek ‘Programmatisch toetsen. Voorbeelden en ervaringen uit de praktijk’ dat EHON leden hebben ontvangen in januari om het jaar op een mooie manier te starten. Als associate lector bij de HAN heeft ze zich bezig gehouden met verschillende ontwikkelingen rond toetsen, waaronder de ontwikkeling van het toetsweb, het herijken van de leeruitkomsten bke/ske en het oprichten en coördineren van het netwerk Toetsbekwaamheid hbo. Zij is als docent en academic director ook betrokken bij de master Toetsdeskundige van Fontys.

9789024434091(1)_w215_h350

Half april zal zij worden geïnstalleerd tot HAN-lector Eigentijds Beoordelen en Beslissen. In het lectoraat staat de vraag centraal hoe toetsing ontworpen, ingericht en uitgevoerd kan worden zodat het bijdraagt aan de drie functies binnen toetsing: de beslisfunctie, de leerfunctie en de evaluatiefunctie. We zijn vereerd dat we op 7 april een voorproefje krijgen! Komt allen!

Terugblik op het corona jaar 2020

Naast de EHON lezing zullen we ook de jaarvergadering houden. Tijdens de vergadering zullen we het jaar 2020 bespreken. Het bestuur zal vertellen wat er in 2020 allemaal gedaan is en we zullen de financiële huishouding bekijken. De stukken van de vergadering worden, samen met een webinarlink, een week van tevoren naar de deelnemers gestuurd.

Praktische info

Datum
Woensdag 7 april 2021

Tijd
15.00 tot 17.00 uur. Digitale inloop vanaf 14.30

Locatie
Online (je ontvangt de link van het webinar via e-mail)

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Meer lezen