Welkom op de totaal vernieuwde EHON-website

Beste bezoeker,

Wellicht is je opgevallen dat de EHON website een nieuw uiterlijk heeft gekregen. De oude website deed alweer dienst sinds 2012. In de tussentijd is er op het wereldwijde web het een en ander veranderd. Daarom hebben we deze nieuwe website laten ontwikkelen. Deze nieuwe website doet het geheel op mobiele telefoon en op tablets. Daarnaast is de opbouw opnieuw tegen het licht gehouden, zodat relevante informatie sneller te vinden is. Ook is het mogelijk om via OvO > Archief de OvO magazines vanaf 2011 te lezen.

Er zijn nog een aantal kleine zaken die moeten worden aangepakt. Een daarvan is dat de gebruikers van de oude website nog niet zijn overgezet. Daarom is het op dit moment nog niet mogelijk om in te loggen. Maar dit zal zeer spoedig aangepakt worden.

We hopen dat jullie de nieuwe website fijn in gebruik vinden. Mochten jullie nog tips of feeback hebben, dan horen we het graag. Neem in dat geval contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Jaap Mulder (RuG), Karin Smit (UU) en Wiebe Dijkstra (TU Delft),
Het EHON bestuur

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Meer lezen